Meditation

Yoga-gaarden

 

Rennebjergvej 110

4242 Boeslunde

 

Telefon: 2992 2350

Mail: liseyoga@live.dk

Mindfulness meditation:

 

En enkel måde at meditere på - træne opmærksomheden omkring at være til stede i kroppen og mærke det der er uden at ændre på noget, uden at skulle noget, uden at ordne noget. Være til stede i kroppen både fysisk og mentalt i det nu, der er lige nu.....

Jeg anvender mindfulness meditation - hvor vi har opmærksomhed på åndedrættet fra øjeblik til øjeblik. Vi træner bevidst nærvær.

Opleve tankerne - uden at bearbejde dem.

Uddannet Mindfulness Instruktør

fra Mindfulness Akademiet i Næstved, juni 2013.

 

 

 

 

MBSR 8 ugers mindfulness kursus torsdage kl. 19.00 - 21.30

med opstart 7/9-17.

Derudover mødes vi søndag den 12/11 kl. 10.00 - 15.00.

 

Dette er et 8 ugers forløb for dig som ønsker at ta´førertrøjen på i dit eget liv, finde ind til hvem du egentlig er, og gennem accept og tillid at overgive dig til livet som det udfolder sig. Kurset bygger på Jon Kabat-Zinns mindfulnessprogram, fra Center for University of Massachusetts Medical Center, USA.

 

Kurset blev udviklet til håndtering af stress, fysiske smerter og angst. I dag bruges det ligeså meget til personlig udvikling, da det er et meget kraftfuldt værktøj til håndtering af livets udfordringer, lidelser og smerter, men også glæde og kærlighed mærkes på et dybere niveau.

 

Når vi sætter tempoet ned og træner opmærksomheden opdager vi at tanker og følelser kommer i en lind strøm, helt af sig selv.......men vi kan vælge om vi vil identificere os med dem eller tillade tanker og følelser at passere. Vi slipper ikke for tanker og følelser, men ved at gi´slip, opstår noget andet.

 

Citat af Jon Kabat-Zinn: "Mindfulness er en livslang rejse ad stier, der ikke fører nogen steder hen - men blot viser vejen til dit sande jeg. Den får os til at vågne op til den kendsgerning, at livet udfolder sig i en række af nu´er. Hvis vi ikke er absolut nærværende i mange af disse øjeblikke, går vi ikke alene glip af det mest værdifulde i livet, men vi opdager heller ikke vores rige og dybe muligheder for vækst og forvandlig. Du har kun øjeblikke at leve i"

 

 

Hvad kan du opnå gennem træningsforløbet?

 

Øget koncentrationsevne og større tålmodighed.....

Øget kreativitet, glæde og energi.......

Øget evne til at klare pres og opnå større omstillingsparathed.....

Autenticitet og selvindsigt.......

Venlighed til dig selv og andre, udvikle empati og samhørighedsfølelse......

Mere ro til rastløse tanker(tankemylder), større rummelighed, sindsro......

Udvike selvværd gennem selvomsorg og selvaccept......

Udvikle større kropsbevidsthed......

Stop op......

Fysisk mental afslapning og veltilpashed - indre ro.

 

Underviser: Åsa Fabricius, tlf. 22955241, mail aasa@live.dk. For yderligere oplysninger og tilmelding, kontakt Åsa eller

Inge-Lise, tlf. 29922350.

 

Eksamineret Yogalærer, Mindfulness Instruktør og QiGong Instruktør, samt Massør

 

Inge-Lise Engelbrecht